syyskuuta 07, 2015

YOUR FACE IS LIKE A MELODY

Kävin lauantaina elämäni ensimmäisessä kasvohoidossa, jonka äiti-ihana oli minulle piristykseksi varannut. 
Paikkana toimi Hoitola Helmiäinen, jota voin suositella erittäin lämpimästi. Todella siisti ja rauhoittava paikka. Kasvohoito sisälsi ultraääni ihonpuhdistuskasvohoidon, sekä mekaanisen puhdistuksen.

En ole koskaan kärsinyt kovin huonokuntoisesta, tai vaikeasta ihosta, mutta naamani on ollut ajoittain kuiva ja tukkeutuneita ihohuokosia oli aika paljon, ainakin omasta mielestäni. 
Hoito aloitettiin kasvojen puhdistamisella vedellä, jonka jälkeen aloitettiin täysin kivuton ultraäänipuhdistus. Tämän jälkeen vielä kaivettiin tiukimmat epäpuhtaudet mustapääraudalla, mikä kyllä kirpaisi jonkin verran.
Hoidon lopuksi vielä laitettiin kosteuttava naamio, joka imeytettiin ihoon ihanasti hieromalla ja tämän jälkeen laitettiin vielä kankainen virkistävä naamio. Hoito oli todella piristävä ja iho tuntuu sileämmältä, kuin koskaan.
Kyllä sieltä hoitotuolista ihan uutena ihmisenä noustiin hah!

Sain mukaani myös hoito-ohjeet jatkoa varten. Vegaanina tietysti marssin oitis Lushiin shoppailemaan hiukan ihonhoitotuotteita, joista alunperin tämän postauksen halusinkin tehdä.
Mukaan lähti Skindrink Facial moisturiser, kuivaa ihoa varten, Ocean Salt Face and body scrub, kuorimaan pois kuollutta ihosolukkoa, Coal Face, tehokkaaseen kasvojenpuhdistukseen, etenkin rasvaiselle iholle ja vielä viimeiseksi hieman aiheesta poiketen Jason and The Argan Oil shampoopala, joka lupaa vahvat, kiiltävämmät ja pehmeät hiukset. Kuulostaa hyvältä! Ja tuoksu on mitä huumaavin.

Vielä en ole päässyt näitä kokeilemaan, mutta aikaisempaa kokemusta on mm. Lushin taivaallisista kylpypalloista, joten uskon kyllä tuotteiden tehoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti