helmikuuta 04, 2014

ABOUT TATTOOS

Minua on lukuisia kertoja pyydetty kertomaan tatuoimisesta, sekä omista tatuoinneistani, joten tässä sitä nyt tulisi!

Aloitin harjoittelun Porin Dark Art Tattoossa viime kesänä. Ensimmäisellä viikolla piirtelin ja tutustuin tatuointikoneisiin, pöydän kasaamiseen ja muihin perusjuttuihin, jotka on oltava selvillä ennen, kuin itse tatuointia voidaan alkaa työstämään. Muistan jännittäneeni aivan hurjan paljon! Kaikki oli aivan uutta, mutta silti niin mielenkiintoista.

Toisella viikolla aloin harjoittelemaan tatuoimista harjoitusnahkaan (jota en suosittele kenellekään). Harjoitusnahka on siitä huonoa, ettei se vastaa oikeaa ihoa yhtään. Tatuoiminen tuntuikin aluksi todella hankalalta, mutta heti kun pääsin oikealle iholle taiteilemaan, on kuvien tekeminen käynyt koko ajan helpommaksi.


Yli puoli vuotta ehdin liikkeessä työskennellä ja noin muutama viikko sitten lähdin pois. Syytä en viitsi tässä kertoa.

Tuo reilu puolivuotinen on ollut mun elämässä silti yksi merkittävimpiä ajanjaksoja ja aion edelleen jatkaa tatuoimista!

(Kaikki postauksessa olleet tatuoinnit löytyvät omalta iholtani ja ovat alunperin myös minun piirtämiäni, joten ethän kopioi!)
10 kommenttia:

 1. upeita tatskoja! vitsi tää sun blogis on kyl ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin :) kirjotustyyli, ulkoasu, banneri, kaikki nappaa! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan hirmuisesti<3 Ihana kuulla että tykkäät!

   Poista
 2. Anonyymi4/2/14 09:35

  olisi kiva saada tietää enemmän sun tatuoinneista, esim. kipuasteikko, minkä takia otit/merkitystä jos et halua selittää kunnolla perin pohjin niin jotain pientä "availua"? lisäksi olisi kiva saada kuvia kaikista sun tatuoinneista, esim. sormitatuoinnit jne. tykkää niin kovasti sun kuvistas! niitä on niin mukava katsoa ja niissä on jotenkin aina ihana tunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin tehdä sellaisen postauksen seuraavaksi, kun en tähän viittiny ihan kaikkea tunkea :3 Sormitatuoinneista lupaan laittaa myös kuvaa (..oli kynnet niin järkyttävän näköiset tätä postausta tehdessä etten kehdannut XD)
   Kiitos kovasti<3

   Poista
 3. Saat jokaisesta sun kuvasta niin upean taiteellisia ja varsinkin tatuointikuvista! Mee likes! :3

  VastaaPoista
 4. Meinaatko mennä johonkin toiseen liikkeeseen jatkamaan uraa? Entä ootko kerennyt tekemään tatuointeja jo ihan "oikeille" asiakkaille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti tulevaisuudessa vielä pyrin muihin liikkeisiin menemään, kuitenkin tällä hetkellä on koulu etusijalla :) "oikeille" asiakkaille kerkesin kuvia tehdä reilun kolmen kuukauden ajan, eli kyllä c:

   Poista
 5. Anonyymi6/2/14 03:13

  Mites sulta nyt saa hankittua tatuoinnin, kun niin kovasti oli aikeena? :--<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä edelleen kuvia teen, kotona vain :3 eli onnistuu kyllä!

   Poista